ورزش های که به درمان دیسک کمر کمک می کنند
ورزش دیسک کمر آیا درمانی واقعی برای دیسک کمر است؟ خیلی از افراد فایده و معجزه ورزش را باور ندارند ممکن است برای بعضی دردها تنها گزینه درمانی باشد. یکی از دردهای سرسام آوری که برخلاف باور عموم می شود با ورزش نیز آن را درمان کرد و میان افراد در تمام سنین وجود دارد، دیسک کمر می باشد.
برای درمان غیر جراحی دیسک کمر راه های زیادی وجود دارد، که امروزه پزشکان به این نتیجه رسیده اند، که بهترین راه برای این درمان ورزش کردن است. به این ترتیب اگر شما نیز به این درد دچار هستید، ما را دنبال کنید تا با انواع ورزش دیسک کمر آشنا شوید.
ورزش و دیسک کمر
برخی از افراد هستند که از دردهای ناشی از دیسک کمر دائما رنج می برند، به صورتی که نمی توانند به راحتی قدم بزنند، بنشینند، جسمی را از زمین بردارند، و یا از مسافرت خود لذت ببرند. این افراد دائما مورد درمان های پزشکی، تزریقات مختلف و آمپول ها قرار گرفته اند.
ولی چیزی که در اینجا مطرح است، این که آن ها هنوز هم که هنوز است، با وجود تمام این درمان ها باز هم در صورت کوچک ترین بی توجهی به دیسک کمری که دارند دچار کمر درد شدید می شوند.
پس این نوع درمان ها چه فایده ای دارد؟ زیرا افراد تا بعد از مصرف دارو یا تزریقات تا زمانی دردی را احساس نمی کنند که احتیاطات لازم را انجام دهند. پس با کوچک ترین بی احتیاطی دوباره دردها آغاز می شود.
نکته ای که وجود دارد، این که این افراد به دنبال راهی هستند که برای همیشه بتوانند از دیسک کمر خلاصی پیدا کنند. شاید بپرسید مگر چنین چیزی می شود! بله که می شود. ما در دنیای زندگی می کنیم، که برای هر چیزی یک درمان قطعی در نظر گرفته شده، پس نمی توانیم بگوییم فلان درد، درمانی ندارد.
دیسک کمر نیز راه حلی دارد، تا شما بتوانید مانند تمام دوستان خود، به پیاده روی، کوهنوردی، دوچرخه سواری و سایر تفریحات دیگر بروید. بدون آنکه دیگر مانند گذشته لحظه ای درد را در ناحیه کمر خود احساس کنید. شاید بپرسید که این روش درمان چیست. مطمئنم برایتان جالب است، زیرا در این مقاله قصد داریم راجع به انواع ورزش دیسک کمر صحبت کنیم.
چگونه ورزش کردن می تواند باعث بهبود دیسک کمر شود؟

آیا با ورزش دیسک کمر خوب می شود
زمانی که افراد به دیسک کمر دچار می شوند، این به معنای این است که عضلات لگن و اطراف ستون مهره و شکم ضعیف می باشد. همچنین این ضعف به دلیل کم تحرکی و ورزش نکردن در بدن ایجاده شده، که در نتیجه باعث بروز دیسک کمر در سنین مختلف شده است.
اگر می خواهید زودتر به نتیجه ی اثر بخشی برسید پیشنهاد متخصصین کلینیک خانه درد به شما مراجعه به یک کلینیک معتبر درد می باشد. همچنین شما می توانید برای مشاوره رایگان با شماره های تماس کلینیک تماس بگیرید و با متخصصین ما در زمینه ی درد کمر خود مشاوره بگیرید. جهت مشاوره یا رزرو نوبت می توانید با شماره های ۰۲۱۲۶۷۰۳۱۲۶ و ۰۲۱۲۶۷۰۲۹۳۵ تماس بگیرید. |
پس زمانی که افراد به ورزش کردن روی بیاورند، به مرور زمان با انجام حرکات و نرمش هایی که توسط متخصص برای آن ها در نظر گرفته شده، درد کاهش پیدا کرده و به طور کلی از بین می رود.
شاید باورش برای شما که هنوز این نوع درمان را امتحان نکرده اید، اندکی سخت باشد، ولی بهتر بدانید که ورزش دیسک کمر در بهبود بخشیدن به روند درمان بسیار تاثیرگذار است.
لازم بدانید که این ورزش ها نباید فشار زیادی به این افراد وارد کند. به همین ترتیب ورزش هایی که برای بهبود دیسک کمر در نظر گرفته شده اند، متفاوت می باشد که باید طبق آن ها عمل کنید. در واقع این تمرینات باعث تقویت عضلات و کشش عضلات خواهد شد، و نتیجه آن بهبودی است.
هشدار: مراقب باشید برای ورزش های مخصوص درمان کمر درد متخصصین معتقدند تمرینات باید کاملاً ملایم انجام شود.
و به این ترتیب انواع ورزش های زیادی به عنوان ورزش دیسک کمر مخصوص این افراد طراحی شده اند، که در ادامه با آن ها آشنا خواهیم شد.
ورزش های دیسک کمر در چه زمانی باید انجام شود؟

بهترین زمان ورزش دیسک کمر
انواع ورزش دیسک کمر طراحی شده، به صورتی هستند که معمولا توسط پزشک در مواقع صبح تجویز می شود. البته با توجه به رعایت احتیاط های لازم می توانید خودتان نیز این ورزش ها را در خانه انجام دهید.
باید صبح ها حداقل به میزان توانایی و قدرتی که دارید 1 الی 1 ساعت و نیم این ورزش ها را به مدت های هر تمرین 10 ثانیه و 10 بار همانطور که ذکر شد انجام دهید. بهتر انجام این ورزش ها را پشت گوش نیندازید زیرا در بهبود سلامت شما بسیار تاثیرگذار هستند.
درمان دیسک کمر با ورزش

درمان دیسک کمر با ورزش
انواع ورزش های گوناگونی که توسط متخصص ستون فقرات طراحی شده اند، نقش به سزایی را در تقویت عضلات مهره های کمر به عهده دارند. به این ترتیب می توانید با این ورزش ها آشنا شده، و در خانه آن ها را با احتیاط کامل انجام دهید.
نکته ای که وجود دارد، این که بهتر قبل از شروع این ورزش ها، با اندکی راه رفتن بدن خود را گرم کنید، و سپس انجام حرکات و نرمش ها را آغاز کنید. گرم کردن به راحت انجام دادن حرکات و آسیب ندیدن عضلات بدن بر اثر فشار حرکات کمک بسزایی می کند. به این ترتیب این ورزش ها به شرح زیر است:
ورزش خوابیده برای دیسک کمر
در این نرمش، باید بعد از گرم کردن به پشت دراز بکشید و یک دست خود را زیر قوس کمر قرار دهید. سپس شکم خود را به داخل فشار داده و این فشار را 10 ثانیه نگه دارید. بهتر که این کار را 10 بار هر 10 ثانیه تکرار کنید. یکی از تاثیرگذارترین راه ها در کم کردن دیسک کمر این نوع نرمش می باشد.
در این ورزش، طاقباز دراز بکشید. ابتدا پاها را کاملا صاف و به روی زمین قرار دهید. سپس یک پا را از زانو جمع کرده و بالا آورید. با دو دست خود زانوی راست را گرفته و به داخل شکم خود فشار دهید. این حرکات را به مدت 10 بار و 10 ثانیه انجام داده و سپس پاها را با یکدیگر عوض کنید.
سومین ورزش طراحی شده به این شکل است، که تنها کافی هر دو پاها را به داخل شکم جمع کرده و دو دست خود را به زیر سر قرار دهید. به این شکل پاها را باز و بسته کنید و دوباره داخل شکم جمع کنید. بهتر این حرکت را نیز مانند سایر حرکات 10 بار و هر کدام را 10 ثانیه انجام دهید.

ورزش خوابیده برای دیسک کمر
این نوع نرمش، به این شکل که طاقباز دراز بکشید، سپس پاها را به صورت کف کرده کف زمین قرار دهید. این حرکت کاملا شبیه به دراز نشست خودمان است، که بارها تکرار کرده اید. سپس دست ها را پشت سر قرار داده و تا نصفه بالا بیایید و دوباره پایین بروید. این حرکت نیز بهتر مانند سایر حرکت ها هر 10 بار 10 ثانیه انجام شود.
چنانچه احساس می کنید درد شما شدید است و با ورزش های درمانی کاهش پیدا نمی یابد حتماً به یک فوق تخصص درد مراجعه کنید تا ارزیابی های لازم برای کنترل و درمان آن انجام شود.
ورزش دیسک کمر روی صندلی
اما ورزش دیسک کمر روی صندلی، برای کسانی که میخواهند روی صندلی ورزش کنند و محدودیت حرکتی دارند. در این ورزش به دو صندلی نیاز دارید بر روی یکی نشستته و دیگری را روبروی خود قرار می دهید. یک پا را روی صندلی مقابل می گذارید و پای دیگر روی زمین قرار بدهید.
با کمری صاف روی پای کشیده شده خم شوید و زمانی که احساس کشیدگی را در ران خود احساس کردید به مدت 20 تا 30 ثانیه در این حالت بمانید. سپس به حالت اولیه برگردید و برای پای دیگرتان تکرار کنید . پیشنهاد می شود روی هر پا ، 3 بار آن را تکرار کنید.
ورزش پلانک؛ بهترین ورزش درمان دیسک کمر

ورزش پلانک؛ بهترین ورزش درمان دیسک کمر
حرکت پلانک را بارها دیده اید و شاید خودتان آن را انجام داده باشید. این حرکت از جمله حرکاتی است که به عنوان بهترین روش درمان غیر جراحی دیسک کمر شناخته شده است. برای این کار باید به صورت دمر دراز بکشید، و دست های خود را از آنج به روی زمین قرار دهید و با فشار وارد کردن به وسیله دست ها خودتان را بالا بکشید. این حرکت را 10 بار و هر بار 10 ثانیه انجام دهید.
ورزش با کمک وسیله
در این مرحله از تمرین، به یک توپ بادی کوچک نیاز دارید. به طور کامل به روی زمین بخوابید و پاهای خود را از زانو خم کرده و کف پا را روی زمین قرار دهید. سپس دست ها را موازی با سطح بدن خود به روی زمین قرار دهید. توپ را بین ران پای خود قرار داده و با وارد کردن فشار به وسیله دست ها بدن خود را از ناحیه زیر سینه به بالا بکشید. به صورتی که شانه ها روی زمین باشد، و زانوها بالا و بدن شما به شکل یک زاویه 45 درجه می شود.
انواع ورزش های درمان دیسک کمر

انواع ورزش های درمان دیسک کمر
در این نوع حرکت شما به یک فردی نیاز دارید، که در کامل کردن تمرین به شما کمک کند. به صورت برعکس به روی زمین دراز بکشید. سپس دست ها را به پشت خود قرار دهید. در اینجا فرد مورد نظر، کافی پشت سر شما بنشیند، و با قرار دادن یک دستش به بالای قفسه سینه شما را به بالا بکشد. این حرکت را بهتر 10 بار و هر بار 10 ثانیه انجام شود.
این نرمش به این شکل قابل انجام که پا راست را در سه مرحله به صورت عمود به سمت زمین و بعد به سمت بالا حرکت می دهید. سپس در طی حرکت دادن پا، زمانی که پا به بالا می رسد، زانو را خم کرده و بعد پا را باز می کنید. به شکلی که کف پا رو به روی سقف قرار بگیرد. این کار را بهتر که 10 بار و هر بار 10 ثانیه تکرار کنید.
در این حرکت پاها را صاف به روی زمین قرار داده و دست های خود را به سما جلو باز کنید. کم کم شروع کرده پاها را از روی زمین بالا آورده و دست ها را سعی کنید که در موازی پاها قرار دهید. به این شکل عضلات و مهره های کمر کشیده شده، و باعث بهبودی بیشتر می شود. این حرکت ورزش دیسک کمر را هر 10 بار 10 ثانیه تکرار کنید.
در این حرکت، باید به صورت چهار دست و پا قرار بگیرید، سپس یکی از پاها را کاملا به سمت عقب باز کرده و همزمان یکی از دست ها را نیز به سمت جلو در جهت مخالف پا باز کنید. این کار باعث کشیده شدن مهره های کمر و در نتیجه کاهش درد خواهد شد.
توصیه های ورزشی را جدی بگیرید!

توصیه های ورزشی برای دیسک کمر
اکثر افراد هنگام کار بر روی حرکات ورزشی سخت در تلاشند که قوی تر شوند اما آنها ممکن است در این مواقع اصول اولیه را فراموش کنند. اصولی که برای درمان درد آنها حیاتی می باشد.
در این جور مواقع باید حواس تان باشد وقتی شما مبتلا به دیسک کمر شده اید و فوق تخصص درد، تمرینات ورزشی را توصیه و طراحی کرده، این تمرینات در واقع برای کنترل و درمان درد شماست نه اینکه درد شما را افزایش دهد. بنابراین شما باید این تمرینات را ملایم انجام دهید و روی نحوه ی انجام حرکات دقت داشته باشید.
اگر فراتر از حد توان بدنتان پیش بروید ممکن است عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد که نیازمند درمان های بیشتری داشته باشد ممکن است کار حتی به جراحی دیسک کمر نیز بکشد. با ملایمت و استمرار در انجام تمرین ها بدن نیز به مرور قوی تر و همچنین انعطاف پذیرتر می شود.
از تنفس آرام و عیق در یوگا یاد بگیرید چطور بر روی تنفستان تمرکز داشته باشید. قعطا هنگام تمرین سخت ممکن است نفس کشیدن شما تند شود که این امری طبیعی است. با تنفس آرام و عمیق شما میتوانید روی خودتان تمرکز کنید و حرکات کششی را بهتر و کاملتر حس کنید.
در زمان تمرین مراقب باشید که دقیقا برنامهی ورزشی دکتر را اجرا کنید حرکتی را خودسرانه بیش از اندازه ای که توصیه شده تکرار نکنید. به مرور زمان کمر قوی تر می شود و دکتر معالج نیز برنامه جدیدی برای ادامه درمان خواهد داد. قوی تر شدن کمر نیز به منزله بهبودی دردهای دیسک کمر می باشد.
شاید علاقه مند باشید در این باره مطلب بالا رفتن از پله بعد از عمل دیسک کمر را مطالعه کنید!
سخن پایانی
برای اجرای ورزش های درمان دیسک کمر، نیاز به عادت ورزش کردن دارید و این عادت نیز مدتی طول خواهد کشید. اما مطمئن باشید که ورزش یکی از بهترین شیوه های درمانی دیسک کمر می باشد.
یک بار امتحان کنید و ارزش آن را ببینید. خودتان میبینید چطور با همین ورزشهای کششی ملایم از ابتلا به کمر درد شدید و آسیبهای بیشتر، پیشگیری میشود.
اگر از دردهای پی در پی دیسک کمر خسته شدهاید، تنها کافی دست از تزریقات و مصرف داروهای مسکن بردارید، و برای مدت کوتاهی هم که شده، این تمرینات مخصوص ذکر شده را انجام دهید. و آن وقت خواهید دید که چطور هر چه سریع بهبود پیدا می کنید.